به گزارش همشهری آنلاین، خبرگزاری «آنسا» ایتالیا به نقل از آنتونیو تایانی، وزیر امور خارجه این کشور این خبر را منتشر کرد.
تایانی در جلسه پرسش و پاسخ پارلمان گفت: «سفارت ما در تهران روز جمعه بازگشایی خواهد شد.»
این خبر پس از آن اعلام شد که ایتالیا اوایل امسال در جریان تنشهای منطقهای و جنگی که آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران به راه انداخته بودند، نمایندگی دیپلماتیک خود در تهران را موقتا تعطیل کرد.
تایانی گفت که سفیر ایتالیا به همراه دیپلماتها و کارکنان وزارت امور خارجه، به عنوان بخشی از روند بازگشایی به تهران بازخواهند گشت.
او تفاهمات اخیر بین ایران و آمریکا را «تحولی دلگرمکننده» توصیف کرد و گفت: کورسویی از صلح در خاورمیانه وجود دارد که نباید هدر رود.
وزیر امور خارجه ایتالیا همچنین گفت که بعدا با سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران گفتوگو خواهد کرد و ایتالیا آماده است تا از تلاشها برای تبدیل تفاهم بین و ایران آمریکا به «صلح پایدار» حمایت کند.
آنتونیو تایانی همچنین بر اهمیت بازگرداندن آزادی دریانوردی در تنگه هرمز تاکید کرد و گفت که این امر برای اقتصاد ایتالیا «حیاتی» است.
مراسم امضای تفاهم نامه پایان جنگ میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده در روز جمعه ۲۹ خرداد در مجموعه هتلی «بورگناشتوک» در منطقه نیدوالدن سوئیس برگزار خواهد شد.
بر اساس گزارشها، پیشتر مقامها و رسانههای آمریکایی مدعی شدند متن این تفاهمنامه به صورت الکترونیکی یکشنبه گذشته میان دونالد ترامپ، جیدی ونس، معاون او و محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده جمهوری اسلامی ایران، امضا (پاراف) شده و قرار است ونس ریاست هیات آمریکایی را در مراسم امضای حضوری این توافق بر عهده داشته باشد.
نظر شما